Poruči odmah i ostvari 15% popusta! Iskoristi kod LOVE15!

Iznenadjenje u 3 koraka

Pokaži nekome koliko su posebni nikad nije bilo lakše i zanimljivije

Scena 1 Za 3 Koraka

Napravi junake

Spremi rodjendanca i sebe za glavne uloge u vasoj prici

Korak 2

Obuci knjigu

Kako ce vasa prica izgledati? Kako ce se zvati? Odaberite sami!

Korak 3

Ispričaj priču

Priseti se svih onih najljepsih momenata u vasoj vezi i razloga zasto nekoga volis

Kreiraj Knjigu

Konačno... poklon koji zaslužuje!

Da li ste pomislili na nekoga kad ste pročitali naslov? Onda je bas to osoba koja zaslužuje savršen poklon!

Video 1

Znate onaj osećaj kada iznenadite osobu koju volite i stvorite trenutak koji ćete zauvek pamtiti?

A osećaj kada nemate ideju kojim poklonom možete upotpuniti iznenađenje?

Iako je ljubav najlepši poklon koji možete da pružite, mi smo tu da Vam pomognemo da nekome ulešate dan i stvorite još jednu zajedničku uspomenu!

Hvala Vam za knjigu, oduševljeni smooo, napokon je stigao rodjendan, čak sam se i ja obradovala kao da je bio moj 😁 Bilo je obostrano oduševljenje! Hvala vam puno i sve pohvale!! 😍❤❤❤

Avatar 04 Jovana S, 07/09/2020

PROBUDI NAJLEPŠE ZAJEDNIČKE USPOMENE

Ne brojite godine i rodjendane, podsetite Vašu dragu osobu na sve lepe trenutke koje ste zajedno proveli! You&Me je tu da ti pomogne! Prisetite se i podeli sa rodjendancem sve situacije zbog kojih baš oni, imaju posebno mesto u Vašem životu!

KREATIVNO, ZABAVNO I UNIKATNO

Znate da je rodjendanac zaslužio nešto posebno! Dozvoli da ti pomognemo da ga oboriš sa nogu! Budi kreativna/an i drugačijia/i, ali se usput i dobro zabavi! :)

NEKA NA SVOJ RODJENDAN POSTANE PRAVI JUNAK IZ BAJKE

Preko 7 brda, mora i planina živi jedna osoba koja je dobila najbolje iznenađenje za rodjendan ikada! I svoju novu omiljenu knjigu ;)

Rodj Dole

Da priča ima srećan kraj

YouAndMe.Core.ViewModels.Shared.ImageViewModel

Štampa i izrada

Profesionalna štamparija će se pobrinuti da Vaša knjiga traje zauvek. Bilo da izaberete čvrsto ili meko koričenje, kvalitet knjige je zagarantovan.

YouAndMe.Core.ViewModels.Shared.ImageViewModel

Dostava

Ništa nas neće sprečiti da ti omogućimo, da voljenoj osobi izmamiš osmeh na lice, U PRAVOM TRENUTKU! Poseti stranicu Dostava&Cena i odluči se za vrstu korica kao i rok dostave koji ti želiš.

YouAndMe.Core.ViewModels.Shared.ImageViewModel

Detalji

Ljubav ne treba ograničavati, tako da bez obzira na broj stranica vaše priče, CENA OSTAJE ISTA! Dimenzija knjige – 21x14cm Premijum koričenje i plastifikacija.

Započni svoju priču već danas!

Napravi Knjigu

Najčešća pitanja

- Sa svakom osobom u našim životima imamo jedinstvenu pricu, mi smo tu da Vam pomognemo da je ispričate, poklonite i čuvate zauvek! You&Me kreator Vam omogućava da lako napravite priču, samo jednostavno izaberite razloge zbog kojih nekoga volite i tip odnosa sa osobom za koju je poklon namenjen, a ostalo prepustite nama! (ukoliko budete želeli da dodate svoj lični dodir celoj priči, imate mogućnosti da svaki detalj knjige sami i izmenite).

- You&Me knjigu možete prilagoditi za sve namene, u toku kreiranja knjge imate mogucnosti da izmenite svaku stranicu, kao i da napravite nove po svojim idejama.

- Postoje dve mogućnosti roka dostave: 5 radnih dana (besplatna dostava), 3 radna dana (doplata 350din) U svakom slučaju knjiga će biti na Vašoj adresi baš onda kada Vam treba! :)

Najcesca Pitanja